HP stelt zijn nieuwe portfolio GROOTformaat printers voor

hp designjet XL3600.jpg14jun14 juni 2019

Maak kennis met HP's app-gebaseerde en cloud connected multifunctionele printerportfolio, ontworpen voor de architectuur-, engineering- en ontwerpgemeenschap. Met naadloze set-up en cloud-gebaseerde connectiviteit, is het portfolio ontworpen om te printen, scannen en kopiëren vanaf vrijwel elke locatie, met slimme apps, interfaces en over het algemeen minder "klikken" om af te drukken. Eenvoudig en direct "klaar om af te drukken wanneer u dat bent" betekent dat teams van alle formaten beter kunnen samenwerken en projecten sneller en efficiënter vooruit kunnen helpen.

De nieuwe HP DesignJet T1600 printers en T2600 MFP's en HP DesignJet XL 3600 MFP's zijn de nieuwste toevoegingen aan 's werelds veiligste Large Format printers. HP's beveiligingstechnologie biedt de beste netwerkbeveiliging en houdt het park veilig, om gegevensverlies te helpen voorkomen, dat gemiddeld $400.000 per jaar kan kosten. Het portfolio wordt aangevuld met nieuwe printers voor kleine bedrijven en thuis. De nieuwe HP DesignJet T100 en T500 zijn compact en ontworpen om kleinere werkplekken aan te vullen die snellere gegevens en mobiele communicatie vereisen.
"7 van de 10 architecten worden regelmatig onderbroken tijdens het werk om voor collega's te printen.Deze schijnbaar kleine uitdaging betekent dat er wrijving is die hen weerhoudt van het volgende grote project", zegt Guayente Sanmartín, general manager en global head, HP Large Format Design Printing. "HP leidt de transformatie in groot formaat voor kleine tot middelgrote bedrijven, zodat de afdrukervaring op de werkplek net zo slim en eenvoudig aanvoelt als thuis, met veiligheid voor gemoedsrust.

« Terug